Niemelän Musa & Terapia

Niemelän avaruuslaiva kuva

Ohjelmapalvelut

Ohjelmapalvelut


Myyn räätälöityjä ja tahdikkaita esiintymispalveluja syntymäpäiville, häihin ja hautajaisiin erilaisilla kokoonpanoilla (laulatus, duo, bändit). Laadin ohjelman tilaajan toiveiden pohjalta juhlaan sopivaksi. Ota tarvittaessa yhteyttä!
Niemelän Avaruuslaiva

Niemelän Avaruuslaiva vaikutti Tampereella 90-luvulla. Ohjelmistossa oli bändin suomenkielelle kääntämää 70-luvun pop-musiikkia: T.Rex, David Bowie, Black Sabbath, Alvin Stardust, Eurythmics ja muita makupaloja.


AinoA


AinoA

AinoA esittää letkeitä ja nostalgisia hyvänmielenlauluja (me EMME vaivu synkkyyteen). Väliin saattaa pujahtaa muutama hauska flirttivinkki tai runo. Ohjelmistossa on myös tanssimusiikkia - suunnittelemme ohjelmiston toiveidesi mukaiseksi. Tilaa meidät keikalle ja juhlasi onnistuvat!

AinoA:n laulusolisti on Jyväskylän kaupunginteatterista tuttu ”upea komedienne” Anneli Karppinen. Orkesterissa soittavat Merja Niemelä kitara & taustalaulu, Sanna Helén alttoviulu & taustalaulu, Hannu Tähtelä kitara/kontrabasso & taustalaulu, Eero Virtanen kontrabasso, ei laula ja rummuissa Osmo ”saattaa joskus laulaa” Blomqvist.


Mercy & The Drones


Pease

Mercy & the Drones on kohta parikymmentä vuotta sitten perustettu hankasalmelais-lappilais-liminkalainen hauska bändi, joka on pysynyt alkuperäisessä kokoonpanossaan näihin päiviin asti. Kitaristina taituroi Blues Live ry:n perustajajäseniin kuuluva Antero Perttunen vaihtaen lennosta kitaran säkkipilliin. Bassovirtuoosi ja sittemmin myös Hollywood-näyttelijä Eero Virtanen hoitaa rytmipuolta yhdessä Mezo-rumpujen (MezoDrums) keksijän Markku Pehkosen kanssa. Bändin laulajana ja komppikitaristina loistaa Merja Niemelä. Ohjelmistossa liikutaan bluesin, soulin ja kantrimusiikin maisemissa. Coveroimme mielellämme naisartistien esittämiä biisejä: esim. Irma Thomas, Etta James ja Sugar Pie Desanto.

Ampiainen


ampiainen

All-day nautittava makeahko old-fashioned lasista tarjoiltava Ampiainen soittaa tanssittavia ja mukana laulettavia covereita 60- ja 70-luvuilta. Aineksia drinkkiin ammennetaan niin Muskalta, Joan Jettiltä, Janis Joplinilta kuin David Bowielta ja Deep Purpleltakin. Ohjelmistoon kuuluu myös vanhempaa suomenkielistä tanssimusiikkia uskottavalla rokkiasenteella maustettuna. Ampiaisessa soittavat Merja Niemelä (laulu, komppikitara, viulu) ja Mika Juntunen (laulu, soolokitara) sekä vaihteleva rytmiryhmä. Ampiainen kasvoi bändiksi Merjan ja Mikan vuonna 2001 perustetun Duo Ampiaisen pohjalle.Duo Sarana


sarana

Tuttua musiikkia akustisesti sovitettuna kitaralle, pianolle, viululle ja huuliharpulle.

Ohjelmistossa esimerkiksi Joka pojalla on siivet (V-M Loiri), Thank You (Led Zeppelin), virsiä ja irkkumusiikkia.

Yhteystiedot

Pieni logo + tiedot

   

Piano ja pehmolelut