Niemelän Musa & Terapia

Niemelän avaruuslaiva kuva

Ohjelmapalvelut

Ohjelmapalvelut


Myyn räätälöityjä ja tahdikkaita esiintymispalveluja syntymäpäiville, häihin ja hautajaisiin erilaisilla kokoonpanoilla (laulatus, duo, bändit). Laadin ohjelman tilaajan toiveiden pohjalta juhlaan sopivaksi.

Tarjoan laulatusta kitarasäestyksellä. Tätä työtä olen pitkään Sotainvalidien Sairaskodilla, Kypärämäessä Jyväskylässä. Se voidaan toteuttaa myös duona tai duo voi kehitellä ohjelmaa haluaamaasi juhlaan. Ota tarvittaessa yhteyttä!
AinoA


AinoA

AinoA esittää letkeitä ja nostalgisia hyvänmielenlauluja (me EMME vaivu synkkyyteen). Väliin saattaa pujahtaa muutama hauska flirttivinkki tai runo. Ohjelmistossa on myös tanssimusiikkia - suunnittelemme ohjelmiston toiveidesi mukaiseksi. Tilaa meidät keikalle ja juhlasi onnistuvat!

AinoA:n laulusolisti on Jyväskylän kaupunginteatterista tuttu ”upea komedienne” Anneli Karppinen. Orkesterissa soittavat Merja Niemelä kitara & taustalaulu, Sanna Helén alttoviulu & taustalaulu, Hannu Tähtelä kitara/kontrabasso & taustalaulu, Eero Virtanen kontrabasso, ei laula ja rummuissa Osmo ”saattaa joskus laulaa” Blomqvist.


Pease


Pease

Pease (ent. Mercy & the Drones), on kohta parikymmentä vuotta sitten perustettu hankasalmelais-lappilainen hauska bändi, joka on pysynyt alkuperäisessä kokoonpanossaan näihin päiviin asti. Bändin nimi viittaa hyönteismaailmaan, eikä vähiten sen vuoksi, että laulajan toinen bändi on nimeltään Ampiainen. Laulajan ensimmäinen kokoonpano, Niemelän Avaruuslaiva, taas pisti isolleen ja liikkui tähtienvälisillä radoillaan pesältä toiselle.

Peasen kitaristina taituroi Blues Live ry:n perustajajäseniin kuuluva Antero Perttunen vaihtaen lennosta kitaran säkkipilliin. Toinen kitaristi Markus Penttinen liittyy kuhinaan kotiuduttuaan maailmalta. Bassovirtuoosi ja sittemmin myös Hollywood-näyttelijä Eero Virtanen hoitaa rytmipuolta yhdessä Mezo-rumpujen (MezoDrums) keksijän Markku Pehkosen kanssa. Bändin laulajana ja komppikitaristina loistaa Merja Niemelä. Ohjelmistossa liikutaan bluesin, soulin ja kantrin maisemissa. Coveroimme mielellämme naisartistien esittämiä biisejä: esim. Irma Thomas, Etta James ja Sugar Pie Desanto.

Duo Sarana


sarana

Tuttua musiikkia akustisesti sovitettuna kitaralle, pianolle, viululle ja huuliharpulle.

Ohjelmistossa esimerkiksi Joka pojalla on siivet (V-M Loiri), Thank You (Led Zeppelin), virsiä ja irkkumusiikkia.

Yhteystiedot

Pieni logo + tiedot

   

Piano ja pehmolelut